TUOTTEET

Taskumediat toimivat kulumatta pitkäaikaisessa toistuvassa käytössä  ja säilyvät pitkään.

Kannelliset taskuformaatit – tutustu ja valitse!

Z FORMAATTI

Taskumedia-tilaihme on useaan suuntaan taittuva paperihaitari. Luottokorttikokoisten kansien välissä painopintaa 2 x A3 (234 x 700 mm). Valittavissa on myös eri kansikokoja, jolloin insertin painopinta voi kasvaa jopa A1 kokoon (594 × 841mm). Mukava pitää mukana ja helppoa avata/sulkea. Toimiva taskumediaratkaisu, joka toimii monissa erilaisissa käyttötarkoituksissa.

B FORMAATTI

Kirjan tavoin avautuvat kannet toimivat B formaatin kansina. Kannet voivat myös sisältää taskun vaikkapa luottokorttikokoiselle jäsen-, etu- tai vastaavalle irtoliitteelle. Kannet ovat kulmistaan pyöristetyt ja nuutattuna avautuvat/sulkeutuvat kätevästi. Sisälehden koot voivat vaihdella samoin kuin edellä Z formaatissamme.

C FORMAATTI

Yksinkertaisempi haitari – rivitaitos ja kartonkikannet pyöristetyillä kulmilla. C-formaatti on toimiva ratkaisu erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tarjolla on myös eri kokoisia kansia, jolloin painopinta voi olla jopa (210 x 841 mm) kokoinen helposta avautuva/sulkeutuva haitaritaitos.

V FORMAATTI

Kaksi erillistä kantta liimattuina sisälehteen varmistavat, että sisäsivut avautuvat/sulkeutuvat täydellisesti. Luottokorttikokoisilla kansilla suurin koko 152×700 mm ja suuremmilla kansilla painopintaa voidaan kasvattaa 841 mm leveyteen saakka.

 

Taskumedia on pieneen kokoon menevä tietopaketti, joka voi sisältää suuren määrän tietoa. Karttoja, juhlien ohjelman, paikallisliikenteen aikataulut, kaupungin esittelyn jne.
Tuote on pienemmillään luottokortin kokoinen, avattava ja kätevä lehtinen. Sen voi laittaa näyttävästi esille erilaisissa räätälöidyissä paketeissa.